Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article



Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak zayialtılmasına olanak tanır, yapı emniyetliğini sağlamlar. Acil çıkış bapları binaların strüktürsına ve genliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapılarının ve henüz biröte yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl esenlandığını öğrenmek kabilinden bel kemiği durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini dâhileriye hapseder.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Bapsı özellikleri ve ısıevet dayanıklılığı bakımından çeşitleme göstermektedir.Yangın kapıları 60 dakika ısıya dayanklı - 90 an ısıya dayanıklı - 120 an ısıevet dayanıklı olarak üretilmektedir.Mahir kadromuz ve birinci sınıf ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktan saadet duyarız. Yangın Bapsı

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek Yangın Merdiveni Kapısı üzere kullanılır. Yangın Kapısı Bünyeda bulunan insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına kızılınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Böylecene imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi müstelzim tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi için bu unsura özen edilmelidir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın bapsı otel, emlak ve hastane kadar şişko yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlamlı olarak bileğkârmektedir.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğfiilebiliyor. Ancak bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar oturaklı. Hatimeta kapılar cenahıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Report this wiki page